Ledige stillinger hos Sunway Group


Brænder du for at arbejde indenfor rejsebranchen? Og ønsker du at blive en del af en både seriøs og sjov arbejdsplads? Herinde på siden kan du se, når vi har ledige stillinger hos en eller flere af vores spændende specialrejsebureauer. Hos Sunway Group brænder vi for at hjælpe folk med at få deres rejsedrømme opfyldt, og uanset hvilken stilling du søger, vil du få både spændende og udfordrende arbejdsopgaver fyldt med ansvar.

I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger.Studiepraktik hos Sunway Group


Vi har i løbet af både foråret og efteråret studerende i praktikforløb hos os som enten produktions-, marketing- eller økonomipraktikanter, og det har vi rigtig gode erfaringer med. Vi oplever, at praktikforløbene er meget lærerige og spændende for både os og praktikanterne.

 "Der er et trygt og socialt miljø hos Sunway Group, hvor folk er rigtig gode til at hjælpe hinanden og give plads til alle. Det var rart at arbejde med tingene i praksis, man fik hurtigt ansvar i forskellige arbejdsopgaver, og der gik ikke længe, før jeg følte mig mere som en almindelig ansat og mindre som en praktikant."

- Jacob Nyvang, marketingpraktikant januar-maj 2022

Marketingpraktikant

Kontakt


Kontakt os her

Europaplads 16, 1. sal
8000 Århus C

CVR-nummer: 18422298 
VAT-nummer: 18422298 


Kontortid:

Mandag-fredag: 09.00-16.00